jag kan inte sova och jag saknar mitt lag | Emma Hellquist

Emma Hellquist

Annons

jag kan inte sova och jag saknar mitt lag

Snapshot_20120109_14

Okej det är på allvar något fel på mig men jag kan verkligen inte sova. Och just nu ligger jag och tänker på hur mycket jag saknar mitt fotbollslag. Är skadad just nu och har inte spelat på mer än tre månader. Tänk vad tiden går fort och tänk va roligt vi hade. Jag träffade några av dem när jag jobbade i caffeterian, eller satt i sekritariatet.

Men skärpning nu Emma! vad håller jag på med? Nu måste måste måste jag sova. Annars kommer jag inte orka upp imorgon och jag ska ju handla preesent till min bror som fyller nio på tisdag. och sen måste jag hinna fortsätta att städa mitt rum som jag gjorde hela dan idag, ja  i varje fall när jag inte tittade på vampire diaries eller grey’s anatomy. Juste måste till lägga att jag ska laga middag imorgon också! Oj, oj, oj.

Detta är det sista inlägget för i natt, så skriver jag imorgon bitti, för er som undrar alltså.

puss o kram

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats